Elkészítési idő: 30 perc. Gyorsan elkészíthető, könnyű étel reggelire vagy vacsorára.
Hozzávalók
1 fej saláta, 4 retek, 1 kisebb zeller, 1 kicsontolt csirkecomb, 3 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál mustár, 1 evőkanál méz, 2 evőkanál vörösborecet, só, bors.
Elkészítése
1. A salátát, a retket és a zellert megtisztítjuk.A salátaleveleket apróra tépjük, a retket felkockázzuk, a zellert vékony csíkokra vágjuk.
2. A csirkecombot hosszú csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és kevés olajon megpirítjuk.
3. Elkészítjük az öntetet: egy kis méretű tálba kimérjük az olívaolajat, a mézet, a mustárt és a vörösborecetet, elkeverjük, majd sózzuk, borsozzuk.
4. A zöldségeket és a csirkehúst egy tálban összekeverjük és meglocsoljuk az öntettel.
5. Pirítós kenyérrel tálaljuk és azonnal fogyasztjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése