2023. április 26., szerda

Tojássaláta kaporral és zöldhagymával

 

Ilyenkor, tavasszal, amikor bőségesen van tojás, nincs jobb reggeli egy jó tojássalátánál. A képen látható friss zöldhagymával és kaporral fűszerezett salátát Köllő Réka ajánlja önöknek. 

Hozzávalók

4 főtt tojás, 2-3 szál zöldhagyma, 1/2 kötés kapor, 4 evőkanál tejföl, só, bors. 

Elkészítése

1. A főtt tojást kockára, a hagymát apróra, a kaprot finomra vágjuk, majd egy salátástálban összekeverjük a hozzávalókat. 
2. A mártáshoz egy tálacskában elkeverjük a tejfölt a sóval és a borssal, majd ráöntjük a tojásra. 
3. Tetszés szerint tálaljuk, és azonnal fogyasztjuk.

Jó étvágyat! 

Nincsenek megjegyzések: