Fogyasszunk epret, amíg még tart az eperszezon! Eperből kétségkívül sokféle étel készíthető, de a legfinomabb nyersen. Tudja ezt Köllő Réka kolléganőnk is, aki ez alkalommal egy finom salátát dobott össze eperből és telemeából.
Elkészítési idő: 15 perc. Kitűnő, tápláló reggeli vagy vacsora.
10-12 szem eper, 1 kis fej saláta, 10 dkg telemea, balzsamecet vagy 1 lime leve, fűszersó.
1. A salátát és az epret megmossuk, apróra vágjuk.
2. A telemeát felkockázzuk és az epres salátához adjuk.
3. Balzsamecettel vagy a lime levével ízesítjük, sózzuk és óvatosan összeforgatjuk.
4. Tálalás előtt hűtőben tartjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése