Elegáns, díszes és nem utolsó sorban finom ez az étel, amit egyaránt fogyaszthatunk önmagában vagy köretként.
Elkészítési idő: 1 óra. Hideg felvágottak mellé kitűnő kísérő, emellett rendkívül finom és elegáns. Előételként, de akár vacsoraként is tálalhatjuk.
Hozzávalók
8 közepes méretű cékla, 20 dkg reszelt sajt, 1 pohár majonéz, 2 evőkanál reszelt torma.
Elkészítése
1. A céklát megmossuk, kb. 20 perc alatt megfőzzük, majd leszűrjük és kihűtjük.
2. Ha kihűlt a cékla, meghámozzuk, kettévágjuk és kiszedjük a közepét.
3. A sajtot megreszeljük, reszelt tormával és majonézzel elkeverjük.
4. A sajtos töltelékkel megtöltjük a félbe vágott céklafejeket és tálaljuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése