2015. július 9., csütörtök

Prézlis zöldpaszuly

Kitűnő fogás vacsorára, de köretként is felszolgálhatjuk húsok mellé Köllő Réka egyszerű, zöldbabos ételét. 

Elkészítési idő: 50 perc. Önálló fogásként vacsorára ajánljuk, de köretként is felszolgálhatjuk húsok mellé. 

50 dkg zöldbab, 4 evőkanál prézli, kevés olaj, 10 dkg kemény sajt, tejföl; illetve paradicsom a tálaláshoz. 

1. A zöldbabot megpucoljuk, tetszés szerint feltördeljük és enyhén sós vízben megpároljuk. 
2. A prézlit az olajon megpirítjuk, és beleforgatjuk a babot. 
3. A prézlis zöldbabot tányérokba halmozzuk, sajtot reszelünk rá, tejföllel és paradicsommal tálaljuk.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések: