2016. szeptember 6., kedd

Töltött paradicsompaprika

Kitűnő maradékhasznosító étel, amihez a húslevesben főtt húst és zöldséget használjuk – vélekedik Rita, aki ezt az ínyencséget vacsorára ajánlja. 




Hozzávalók 

4 egyforma paradicsompaprika, 2 húslevesben főtt sárgarépa, 10 dkg húslevesben főtt hús, 10 dkg sajt, só, bors. 

Elkészítése 

1. A paradicsompaprikát kicsumázzuk figyelve arra, hogy épen maradjon. 
2. A húslevesben főtt húst és sárgarépát kockára vágjuk, összekeverjük a reszelt sajttal és a fűszerekkel, majd a paradicsompaprikákba töltjük. 
3. A megtöltött paradicsompaprikákat tepsibe tesszük és előmelegített sütőben (180 fokos) megsütjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések: