A Hargita Népe mellékleteként megjelent, Jánossy Alíz által szerkesztett gasztrolap blogarchívuma.
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Befőzés
Előételek, hidegételek
Saláták
Levesek
Főételek
Desszertek
Italok
Gyorsételek
Fortélyok/Praktikák
Olvasnivaló
Videók
▼
2023. április 26., szerda
Kapros-ordás sütemény
›
Most már kezd megjelenni a friss orda is, amiből kitűnő süteményeket lehet készíteni. Például olyat, amilyet Köllő Réka készített a fent ...
Tojássaláta kaporral és zöldhagymával
›
Ilyenkor, tavasszal, amikor bőségesen van tojás, nincs jobb reggeli egy jó tojássalátánál. A képen látható friss zöldhagymával és kaporral...
2023. április 22., szombat
Írós palacsinta
›
A nagyszerű palacsinta előnye, hogy viszonylag gyorsan elkészíthető, egyaránt fogyasztható desszertnek, de akár másodiknak is tartalmas l...
2023. április 15., szombat
Üde tavaszi saláta
›
Tavasszal ki vagyunk éhezve a friss, zöld, piros üde színkombinációjú salátákra, s melléje még valamilyen finom husika is társul, akkor kite...
Vajas natúrburgonya
›
A vajas natúrburgonya vagy vajban párolt pityóka - ahogy felénk, Székelyföldön mondják - az egyik legnépszerűbb köret, főleg nyári időszak...
2023. április 14., péntek
Színes rizibizi
›
Egyik kedvenc köretem a rizibizi, mert számos lehetőséget rejt magában, sokféleképpen variálható és egyaránt tálalható sültek, szaftos vag...
Ne sírjunk, gondolkodjunk!
›
Tizenegy évvel ezelőtt arról írtam vezércikket, mennyi szemetet megvásárolunk a bevásárlóközpontokból, és mennyire káros az egészségre a k...
1 megjegyzés:
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése