A Hargita Népe mellékleteként megjelent, Jánossy Alíz által szerkesztett gasztrolap blogarchívuma.
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Befőzés
Előételek, hidegételek
Saláták
Levesek
Főételek
Desszertek
Italok
Gyorsételek
Fortélyok/Praktikák
Olvasnivaló
Videók
▼
2016. október 10., hétfő
Forrázott káposztasavanyúság
A finom savanyúságot húsok mellé ajánlja
Ildikó
.
2016. október 6., csütörtök
Csípőspaprika-lekvár
A nagyon csípős zöldségkrémet különféle húsok mellé vagy pörköltek, gulyások ízesítésére ajánlja
K. Réka
.
2016. október 5., szerda
Sütőben sült paprika
A kitűnő savanyúságot Ildikó ajánlja télire különféle húsételek mellé.
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése