A Hargita Népe mellékleteként megjelent, Jánossy Alíz által szerkesztett gasztrolap blogarchívuma.
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Befőzés
Előételek, hidegételek
Saláták
Levesek
Főételek
Desszertek
Italok
Gyorsételek
Fortélyok/Praktikák
Olvasnivaló
Videók
▼
2016. szeptember 6., kedd
Töltött paradicsompaprika
Kitűnő maradékhasznosító étel, amihez a húslevesben főtt húst és zöldséget használjuk – vélekedik
Rita
, aki ezt az ínyencséget vacsorára ajánlja.
2016. szeptember 5., hétfő
Gombás csirkepaprikás
Az egyszerű csirkepaprikást is ínyenc fogássá változtathatjuk kevés gombával és citromlével - mondja
Rita
, és a továbbiakban részletezi is, ezt ő hogyan képzelte el.
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése