tag:blogger.com,1999:blog-8336955830572481843.post2374087190092439507..comments2024-03-17T07:45:55.396+02:00Comments on Székely Konyha: Pirosribizli-kocsonyaAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8336955830572481843.post-52991105113555972492022-07-27T12:55:22.679+03:002022-07-27T12:55:22.679+03:00Sajnos, immár semmit nem tud tenni, ugyanis a főzé...Sajnos, immár semmit nem tud tenni, ugyanis a főzéssel kifőzte belőle pektint, ami a gyümölcsfélék kocsonyásító anyaga. :) Sajnálom, hogy így történt, pedig külön felhívtuk a figyelmet, hogy a ribizlikocsonyát nem kell főzni. Ebben az esetben viszont még mindig tehet két dolgot: 1. tovább főzi míg hígabb lekvárállagú lesz; 2. üvegekbe tölti úgy, ahogy van, és szörpként fogyasztják el. :)Alízhttps://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8336955830572481843.post-33292391054940029282022-07-27T12:31:22.195+03:002022-07-27T12:31:22.195+03:00Sajnos én főztem és nem lett kovsonyás mit tegyek
...Sajnos én főztem és nem lett kovsonyás mit tegyek<br />Köszönöm a választ Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8336955830572481843.post-49763085514986140042020-07-10T14:34:22.709+03:002020-07-10T14:34:22.709+03:00Igen!! Igen!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03491590431758744972noreply@blogger.com